Vinleverandør

Siden 1999 har vi importeret vine fra producenter i hele verden – vine fra producenter med samvittighed og sans for kvalitet, som står inde for en bæredygtig produktion, der sikrer de næste generationer. For os er det vigtig at skabe længerevarende relationer med producenterne, da et længerevarende samarbejde giver større indsigt i produktionen og bedre aftaler.

Vores sortiment er bygget op af 80% egen import, da vi ønsker at skille os ud fra mængden og levere vine, som ikke findes alle andre steder. Yderligere arbejder vi med En Primeur vine, der giver muligheder for at få fingrene i nogle af de mest spændende vine – især fra Bordeaux – hvilket er et marked der bliver mere og mere interessant ifm. de stigende priser på topvine.

Vi er et team med mange kompetencer og erfaringer inden for vinimport, samt fra restaurationsbranchen, hvor der arbejdes i detaljer med mad og vinsammensætning. For os er det en æressag at være vinleverandør til de helt rigtige spisesteder.

Vores vin- og arbejdsfilosofi kan beskrives ganske kort: Vi importerer vine af høj kvalitet, der er til at betale og vi elsker at finde nye vine til vores kunder, så de kan give deres gæster en ultimativ mad- og vinoplevelse.

Rådgivning i øjenhøjde

Som engros vinleverandør har vi hos 2010 Vin og Velsmag flere sommelier der har viet deres liv til vinens verden, og som rigtig gerne vil dele deres ekspertise med dig. Derfor kan vi give dig den helt rigtige rådgivning, hvor vi tager udgangspunkt i din forretning og dit behov.

Vi besøger dig gerne med en del af vores udvalg, så vi sammen kan finde netop de vine, spiritus eller delikatesser der falder lige i din smag.

Kontakt os direkte på telefon +45 54 76 34 30, eller udfyld vores kontaktformular og lad os dele vores ekspertise med dig, så du får den bedste vinleverandør engros!

KONTAKT OS

    Dette spørgsmål hjælper os med at sikre, at du er en rigtig person:

    vinbutik