Handelsbetingelser og vilkår

Definitioner

Aftalens parter “Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til 2010 Vin & Velsmag afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer. ”2010 Vin & Velsmag” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation

På 2010 Vin & Velsmags website oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til 2010 Vin & Velsmag via info@2010.dk.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inkl. 25% moms.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på 2010 Vin & Velsmag er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra 2010 Vin & Velsmag udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til 2010 Vin & Velsmag om at købe varen på de oplyste vilkår. En bindende aftale mellem Køber og 2010 Vin & Velsmag er først indgået, når 2010 Vin & Velsmag ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud. Priser: Alle priser er i danske kroner og de i dag gældende afgifter. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Alle priser er inkl. moms.

Leveringsomkostninger

Fri fragt (til pakkeshop) ved køb over 499,-
Til pakkeshop for 49,- under 499
79,- for levering til privat/erhvervs adresse

Er du ikke hjemme? Skriv i kommentarfeltet på ordren, hvor varerne må stilles.

Betaling

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Nets i krypteret form (SSL), som det kun er dig og Nets der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort, VISA eller American Express trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra 2010 Vin & Velsmag

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation og varereturnering

2010 Vin & Velsmag yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl og mangler. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til 2010 Vin & Velsmag inden for 14 daqe, ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: 2010 Vin & Velsmags C.E. Christiansens Vej 1, 4930 Maribo E-mail: info@2010.dk Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende information følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. I forbindelse med reklamationssager afholder 2010 Vin & Velsmag alle rimelige returnerings- omkostninger. Dog af det iflg. Forbrugeraftaleloven forbrugeren der har forsendelsesrisikoen ved returnering.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for 2010 Vin & Velsmags kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. 2010 Vin & Velsmag afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Retur og ombytning

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Du kan fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer

2010 Vin & Velsmag forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Leveringstider

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 1-2 dage.

Misbrug

Misbrug af 2010 Vin & Velsmag kan medføre til politianmeldelse.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.2010.dk er du under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre

Links