Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
MIRAT Gran Reserva 2005

Valdeviñas Winery MIRAT Gran Reserva 2005

Rødvin
2005


Spanien
Spanien
Ribera del Duero
Tempranillo 100%

passer til
Passer godt til
Lam / Vildt / Kraftige kødretter / Oksekød - rødt, grillet

Om vinen

En af de helt store vine fra Ribera Del Duero. En kompleks vin, der virkelig viser det spanske temperament. En kraftig og krydret vin med flot struktur, der med sin alder virker blød og elegant. 

Duft: Den har udpræget duft af modne bær, hindbær, jordbær og brombær, samt et krydret præg af både lakrids, nelliker, tobak og læder.

Smag: En vin med alder, der har bløde tanniner og en afbalanceret syre, der giver vinen en flot struktur. Den er krydret og har smag af moden frugt, nødder og krydderier. 

Lagring: Winemakeren udvælger kun de bedste fade til lagringen af disse vine. Vinen gære på store egetræsfade og lagrer efterfølgende på 24 mdr. på nye franske fade.

Passer til: Kraftige kødretter, grillet oksekød. lam og modne lagrede oste.På lager
498,- pr. stk.
DKK inkl. moms

Print

Om producenten

Valdeviñas Winery blev grundlagt i 1999 af den spanske landbrugsorganisation Mirat og en gruppe vinbønder med stor passion for landbrug og økologi. Sammen har de startet dette vinprojekt, der er al sin enkelthed går ud på at lave vin af høj kvalitet og eksklusivitet.

Filosofien for vinproduktionen kommer fra de store vine i Bordeaux, hvor de har tilpasset produktionen efter de spanske forhold. 

I marken laves grøn høst, så kun de bedste drueklaser sidder tilbage til den færdige vin. Høsten foregår manuelt (håndkraft), så druerne ikke beskadiges inden de kommer tilbage til vineriet. 

Alle vinene macereres og gæres på franske egetræsfade og gennemgår, som minimum 12 måneders lagring på fade inden de flaske.

Mirat-vinene har et stort alderspotentiale og er vine i topkvalitet.

Læs mere om producenten her!

Tilbage til Rødvin