Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
Steytler Pentagon

Kaapzicht Steytler Pentagon

Rødvin
2017


Sydafrika
Sydafrika
Cape
Cabernet Sauvignon
Malbec
Merlot

passer til
Passer godt til
Måltider med vennerne. Lammesteg (med rosmarin og stegte kartoler) / Kudu / en stor antilope / men den er nok lettere at fange i vinens hjemland / så prøv oksekød!

Et af Kaapzichts tre flagskibe, som bærer Steytlerfamiliens navn. En muskuløs, kraftig og koncentreret mundfuld med stor finesse og gemmepotentiale. Traditionelt bordeauxsmagebillede, men også med blyant og cigarkasse (hvis man ellers har spist sådanne, men snust til dem har man sikkert). Tanninerne er heller ikke fraværende.På lager
398,- pr. stk.
DKK inkl. moms

Print

Navnet Kaapzicht indikerer, at man kan se Kapstaden derfra. Man ser både byen og Taffelbjerget, og sandelig om der ikke er en fantastisk udsigt over et kæmpeområde inklusive egne marker, som hælder let mod nord. Det er deroppe solen står på disse kanter. Kaapzicht var den første, der trodsede kooperativet og fyldte egen vin på egne flasker. Det har ført dem frem til en førende position - ikke mindst med Pinotage, som til tider indtager pladsen som bedste i verden fra enkeltmark. Danie senior og junior står for produktionen (190 HA vinmarker samt kælder). Danie 3 er også landet. Og den superenergiske hustru til nr. 1, Yngvild klarer salg og eksport. Det er en familie af hårdtarbejdende og supersøde mennesker, som er meget socialt bevidste om fremtiden for deres ansatte. Se dem på nedennævnte link.

www.kaapzicht.co.za

Tilbage til Rødvin