Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
Châteauneuf-du-Pape

Mathieu Châteauneuf-du-Pape

Rødvin
2015


Frankrig
Frankrig
Rhône Syd
Grenache/Garnacha
Alle 12 af de andre tilladte i appellationen

passer til
Passer godt til
Juleanden / kødretter og oste

Denne traditionelle Châteauneuf er en ærketypisk repræsentant, som fremmer forståelsen for, hvorfor netop disse vine er blevet så efterspurgte.


De 9 hektar af denne cuvée, er fordelt på appellationens forskellige jordarter, og produceret af de 13 godkendte sorter.

Traditionel vinificering og lagring i gamle fade i 12 til 14 måneder, hvilket giver det en rubinrød farve med aromaer af røde bær og krydderier.

Elegant vin, hvor tanninerne smelter sammen i aromaernes rundhed

Serveres ved 16 °Spar 18%
På lager
195,- pr. stk.
DKK inkl. moms

Print

I Châteauneuf-du-Pape forsøger de førende "gamle" vinbønder at holde traditionerne i hævd og lave vine på den gammeldags traditionelle måde, så vinene smager, som de altid har gjort. Domaine Mathieu hører til denne eksklusive kreds, der laver disse herlige vine. Det kan skyldes, at familien Mathieu har ejet stedet i 400 år, og traditionerne er gået fra generation til generation i al den tid.Den uhyre sympatiske André Mathieu laver den røde på alle de tilladte 13 druesorter. Nogle er fra 1890erne og Grenache holder den største andel i vinene. Der er også en lille del hvide vine på programmet.

www.domaine-andre-mathieu.com

Tilbage til Rødvin