Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
Cantina Negrar Corvina Verona IGT 2016

Cantina Negrar Corvina Verona IGT 2016

Rødvin
2016


Italien
Italien
Veneto
Corvina 100%

passer til
Passer godt til
Kalvekød / Svinekød / Kylling

Om vinen

Denne vin fra hjertet af Valpolicella er dejlig let og frugtig, når man sammenligner med ripasso og amarone. Den byder den på mange af de klassiske træk fra Veneto, dog i en mere ungsommelig og spændstig udgave. 

Duft: En herlig duft af røde bær, som kirsebær, ribs og hindbær.

Smag: Frugten dominerer i denne vin og man fornemmer hurtigt de modne og saftige druer. Den har ganske få tanniner og en moderat syre, der gør vinen blød og samtidig frisk.

Lagring: Ståltank

Passer til: Lettere kødretter med kylling, svin- eller kalvekød.På lager
59,- pr. stk.
DKK inkl. moms

Print

Om producenten

Cantina Valpolicella Negrar er et coorporativ som ligger i hjertet af Valpolicella og 20 km fra Gardasøen, i det nordøstlige Italien. Fra 1933 er historien om mænd, der iværksatte skabelse af kvalitetsvine, oprigtig og levende udtryk for det område, hvor de er født, i en territorial arv og menneskelig repræsenteret med 600 hektar vinmarker, fordelt i forskellige områder af Valpolicella Classico - især kuperet område- I dag har coorporativet 230 medlemmer. Kvaliteten af vine fra Cantina Valpolicella Negrar er garanteret af tre styrker: kontrol af hele produktionskæden, den delte viden mellem avlere og teknikere, forskning og innovation konstant, hvilket giver dig mulighed for at genopdage traditionen.


Læs mere om Cantina Di Negrar her:

https://www.cantinadinegrar.it/en/

Tilbage til Rødvin