Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
Dry White Porto 20 Years. 50 cl

Quinta das Lamelas Dry White Porto 20 Years. 50 cl

Portvin/Sherry


Portugal
Portugal
Douro
Malvasia

Område: Portugal, Douro, Peso da Regua

Druer: Malvasia Fina, Codega og Gouveia

Alc. 19,5 %

Lagering: Ca. 20 år træfade

Høst: Håndhøstet

Beskrivelse: Flot ravfarve. Tør frugt, mandel og æble i smagen. Utrolig fylde selv om den er tør. Lang og behagelig eftersmag. Nydes afkølet ved 8-12 grader.På lager
375,- pr. stk.
DKK inkl. moms

Print

”Casa da Quinta das Laranjeires”, er startet i 1836 som et familiefirma, og er fortsat som sådan gennem generationer i Douro med vinmarker og produktion og salg af druer/vine til de store afskibere i Vila Nova de Gaia.

Den smukke vingård er beliggende i den smukke Douro region, tæt på Peso da Regua, og vingården består af 22 Ha, hvoraf der dyrkes vin på godt 14 Ha.

Det er de klassiske druer som Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca og Sousäo, samt de hvide Malvasia Fina, Gouveia og enkelt andre druer i mindre omfang.

Vinene produceres under temperaturkontrol ved omkring 15 grader.

Der produceres også røde vine i små mængder i kælderen på ”Casa da Quinta das Laranjeires”. Her bruges de traditionelle metoder, hvor druerne fodtrædes og ellers hårdt manuelt arbejde. På denne måde får man det maksimale ud af druernes smag og finesse.

Portvinene bliver ældet på klassisk vis, således at tawny vinene bliver på fad så længe som muligt, og derved opnår en friskhed ved tapning på flaske.

Tilbage til Portvin/Sherry