Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
Chardonnay D´or

Ruffin & Fils Chardonnay D´or

Mousserende
Non Vintage


Frankrig
Frankrig
Champagne
Chardonnay

Om vinen

Denne elegante champagne er fremstillet på 100% Chardonnay med finesse og elegance, og afslører en storslået strågul farve med lysegrøn nuancer.

Duft: Dens engagerende og delikate næse er domineret af frugt aromaer som hvid fersken og Mirabel blomme og lette noter af citroner, subtile hints af honning og æble.

Smag: Modne æbler, citrus, ferskner, smør og nødder. Frisk og raffineret på samme tid, vil denne Blanc de Blancs med sin unikke charme forføre dig med sine behagelige aromaer og dens runde og meget harmoniske friskhed. 

Lagring: 24 til 36 måneder i flaske inden dégorgement.På lager
329,- pr. stk.
DKK inkl. moms

Print

Om producenten

Ruffinf & Fils har stolte traditioner igennem mere end 50 år. Det var i midten af det 20. århundrede, at eventyret af Champagne Ruffin & Fils begyndte, takket være en ekstraordinær mands vilje, Jean Ruffin.

I 1965, startede han champagneeventyret,  sammen med sine 3 sønner Maurice, Raymond og Dominique, derefter i 1995, af Alexandre, en af hans børnebørn. At fortælle historien om Champagne Ruffin er at fremkalde en familie traditioner, præget med karakter, genialitet og knowhow, et sådant udtryk af terroir og en uendelig stil.

www.champagnes-ruffin.com

Tilbage til Mousserende