Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
Grüner Veltliner,  Grand Grü

Steininger Grüner Veltliner, Grand Grü

Hvidvin
2017


Østrig
Østrig
Kamptal
Grüner Veltliner 100%

passer til
Passer godt til
Fisk / Kylling / Fois Gras / Skaldyr / Asiatisk mad / Grillet/stegte grøntsager / Lyst kød (Fjerkræ / kalv / kanin) / Wiener Schnitzel / svampe.

Om vinen

Druen Grüner Veltliner er synonym med Østrig og denne Grand Gru fra Steininger er en af deres topvine. En vin i utrolig flot balance med en lang eftersmag.

Duft: Den har et krydret og urtet præg af hvid peber, grøn peberfrugt, samt grønne æbler og honning.

Smag: Vinen er stilren og frisk med god fylde af modne grønne æbler og har en krydret og lang eftersmag.

Lagring: Vinen er lagret på ståltank.

Vinen passer til pocheret og stegt fisk, kylling og stegte grøntsager.På lager
140,- pr. stk.
DKK inkl. moms

Print

Midt i den smukke vinby Langenlois i Kamptal (Kamp er biflod til Donau) ligger familien Steiningers vinhus. Markerne ligger bagved og højere og højere oppe i højlandet, hvor vinene er bedst. Sammen med naboen har Steiningers lavet et fantastisk vinmuseum med tilhørende hotel, Loisium. I underjordiske gange kan man se de forskellige faser i vinproduktionen. Senior er Karl med hustru Brigitte, og datteren Eva er i fuld gang med at tage sig af det komercielle. Udover at være meget sympatiske mennesker laver de fremragende Grüner Veltliner og Riesling mv. De røde og de sent høstede er også vanedannende. Stedet er meget kendt for mousserende Sekt, som laves traditionelt på næsten alle de druesorter, som de dyrker.

www.weingut-steininger.at

Tilbage til Hvidvin