Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
Grillo - Viognier DOC 2017, Bio

Corte Ibla, Grillo - Viognier DOC 2017, Bio

Hvidvin
2017

øko
Økologisk

Italien
Italien
Sicilien
Viognier 50%
Grillo 50%

Om vinen

Druerne til denne vin høstes med håndkraft fra lavtyddende vinstokke, hvor udbyttet holdes på et minimum for, at få den højeste koncentration i druerne.

Duft: Den er floral med intens duft af tropisk frugt abrikos, honning, fersken og vanilje.

Smag: En aromatisk vin med smag af fersken, pærer, abrikos og honning. Vinen har ikke gennemgået malolaktisk gæring og bevarer den friske frugt og den gode syre til at balancerer den voluminøse viognierdrue. 

Lagring: Ståltank

Passer til: Vinen er en god ledsager til f.eks. asiatisk og krydret mad. Maden skal gerne have karakter for at matche denne vin.På lager
89,- pr. stk.
DKK inkl. moms

Print

Om producenten

Corte Ibla ligger i området Vittoria på den sydøstlige del af Sicilien. Vittoria bliver kaldet for "Winemaker's Paradise" med dets røde jord, bølgende vinmarker, kølige havbriser og mange solskinstimer - de aldeles optimale forhold for vindyrkning. Yderligere er Vittoria kendt for at producere Siciliens eneste DOCG (højeste kvalitetskrav i Italien).

Hos Corte Ibla er innovation en lige så vigtig del af filosofien og vinproduktionen, som respekten for de mangeårige gamle traditioner.

Vinene er økologiske og der værnes meget om, at efter lade et minimalt aftryk efter produktionen. De dyrker deres egen naturlige gødning i form af favino-bønner, som anvendes i stedet for konventionel gødning. 


Læs mere om Corte Ibla her!

Tilbage til Hvidvin