Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
Kirsebærvin Sur Lie, 0,5 L

Frederiksdal Kirsebærvin Sur Lie, 0,5 L

Søde vine


Danmark
Danmark
Lolland
Kirsebær

passer til
Passer godt til
Ost / desserter / mørk chokolade / råmarinerede bær / ris a la mande.

Sur Lie’ betyder på fransk, at vinen ligger på bundfaldet, altså gærresterne, i en længere periode. Kontakten med gærresterne kendes primært fra Champagne, og metoden giver i sig selv en federe, dybere og rigere vin.

Sammenstukket af flere årgange. Vores Sur Lie lagrer på franske egetræsfade, der er mellem 225 og 450 liter og sammenstukket af 2-3 forskellige årgange. Sammenstikningen af modne og unge årgange giver yderligere kompleksitet – vi får både fine, friske frugtnoter fra de yngre år og mere komplekse toner fra den ældre vin.

En virkelig nuanceret vin, og den perfekte ledsager til mørk chokolade, marinerede bær, kager og ikke mindst desserter som ris a la mande. Sur Lie har godt af en tur på karaffel en time inden servering. Vinen kan stå åbent et par måneder et køligt sted.På lager
189,- pr. stk.
DKK inkl. moms

Print

At Frederiksdal Gods på Lolland skulle blive Danmarks største vingård, havde ingen forudset. Nu virker det som det mest naturlige sted for en produktion af kvalitetsvin.

Stevnskirsebærret har optimale vækstbetingelser omkring Frederiksdal. Og så har bærret tilmed en lang, vinøs historie i Danmark. Ikke en særlig fin historie, men den kunne vi udfordre og nyfortolke. Det var rationalet bag Frederiksdal Kirsebærvin.

www.frederiksdal.com  

Tilbage til Søde vine