Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
Recioto della Valpolicella

Domini Veneti Recioto della Valpolicella

Søde vine
2016


Italien
Italien
Veneto
Corvina
Rondinella
Corvinone

passer til
Passer godt til
Desserter / chokoladeretter / ost og perfekt til Ris à l'amande

Om vinen

Fantastisk Italiensk dessertvin eller som aperitif.

Druerne høstes i oktober måned og tørres frem til slutningen af januar, hvor de presses. Gærringen stoppes ved en alkoholstyrke på 12,5% for at bevare sukkeret i mosten og giver vinen en dejlig sødme.

 Stor fylde med balanceret sødme og en let tør finish, med noter af rosiner, kirsebær og marcipan. Bør nydes afkølet og af store rødvinsglas.

Duft: Mørke solmodne bær, kirsebær og hindbær.

Smag: Vinen har en udpræget smag af tørrede kirsebær, rosiner og marcipan.

Lagring: Den lagres på ståltank for at bevare vinens syre og frugtighed.
Spar 15%
På lager
194,- pr. stk.
Ved køb af min. 6 stk. DKK inkl. moms

Print

Om producenten

Cantina Valpolicella Negrar er et coorporativ som ligger i hjertet af Valpolicella og 20 km fra Gardasøen, i det nordøstlige Italien. Fra 1933 er historien om mænd, der iværksatte skabelse af kvalitetsvine, oprigtig og levende udtryk for det område, hvor de er født, i en territorial arv og menneskelig repræsenteret med 600 hektar vinmarker, fordelt i forskellige områder af Valpolicella Classico - især kuperet område- I dag har coorporativet 230 medlemmer. Kvaliteten af vine fra Cantina Valpolicella Negrar er garanteret af tre styrker: kontrol af hele produktionskæden, den delte viden mellem avlere og teknikere, forskning og innovation konstant, hvilket giver dig mulighed for at genopdage traditionen.

Tilbage til Søde vine