Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
Kirsebærvin Rancio, 0,5 L

Frederiksdal Kirsebærvin Rancio, 0,5 L

Søde vine


Danmark
Danmark
Lolland
Kirsebær

passer til
Passer godt til
Berberieand / pateer / charcuterie / ost / desserter / mørk chokolade / råmarinerede bær

Rancio’ betyder ‘harsk’ på spansk og hentyder til fremstillingensmetoden. Efter gæring omhældes vinen på små 25 liters glasballoner og sættes udenfor i solen et års tid – en metode, man har brugt på Maderia, Porto og i Banyules og Maury igennem århundreder.
Solen, regnen, kulden og varmen tilfører en helt særlig smagsprofil med noter af orangeskal, figner og nødder. Herefter lagres den yderligere et år i gamle 450 liters Cognac-fade, der afrunder paletten med noter af karamel.

Vores Rancio er skabt til chokolade, nødder, figner og svesker, blåskimmeloste eller andre fyldige oste, steg eller terrin af foie gras eller alm. fuglelever, gerne med let sødligt tilbehør. Den kan også matche tunge vildtretter af hare eller dyr. Nyd den også helt alene og oplev vinens mange nuancer. Rancio er en stor oplevelse i sig selv. Hvis den får lov at ligge, vil den udvikle sig smukt de næste mange, mange år.På lager
279,- pr. stk.
DKK inkl. moms

Print

At Frederiksdal Gods på Lolland skulle blive Danmarks største vingård, havde ingen forudset. Nu virker det som det mest naturlige sted for en produktion af kvalitetsvin.

Stevnskirsebærret har optimale vækstbetingelser omkring Frederiksdal. Og så har bærret tilmed en lang, vinøs historie i Danmark. Ikke en særlig fin historie, men den kunne vi udfordre og nyfortolke. Det var rationalet bag Frederiksdal Kirsebærvin.

www.frederiksdal.com

Tilbage til Søde vine