Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering

Vi besøger Fred Prinz

Besøg i Rheingau Tyskland

Man står tidligt op og hamrer igennem de tyske motorveje. Efter 6 timer kommer man til den smukkeste natur og kører langs med Rhinen. Vores første besøg er hos Fred Prinz som laver noget af det mest elegante Riesling vin. Her er en mand med passion for det han laver.

← Tilbage

Arrangementer


23
okt

Cocktail Master Class

Udsolgt

C.E. Christiansens Vej 1
Maribo
DKK 395,00

Bestil her

Elsker du en god cocktail? Er du interesseret i videnskaben der ligger bag samt tips og tricks til hjemmebaren? Vi afholder for første gang en rigtig cocktail smagning hvor fokus ligges på at DU lære at lav de lækre drinks, via top-professionel instruktion og rådgivning. Du vil i løbet af aftenen blive guidet igennem cocktails-verdenen af brand ambassadør Matias Svensson. Matias har 8 års erfaring med cocktails. Du vil får mulighed for at mikse dine egne Worldclass drinks og lære alt hvad der skal til for at imponere din gæster.


13
nov

Ginsmagning - 1975 by Simon

11 pladser tilbage

C.E. Christiansens Vej 1
Maribo
DKK 395,00

Bestil her

Denne aften skal vi lave lækre gindrinks! Micki fra 1975 by Simon guider os igennem en aften med nye spændende varianter af gindrinks.


Se flere arrangementer →

Seneste nyt


25 nov, 19

BLACK FRIDAY Kom i butikken og se vores knald gode tilbud til Black Friday! Her kan du gøre et kup og få fyldt dit vin- og barskab op til julen.


Læs mere →
Besøg hos Andre Mathieu


Læs mere →