Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering

Chateauneuf du Pape

Besøg hos Andre Mathieu

Efter 630 km på Autostrada nåede vi Chateauneuf du Pape.Et nyt landskab åbner sig. Mange steder med Bushwine, hvor vinene gror frit uden opbinding og i marker belagt med store sten....et facinerende syn, når man så kan se Mount Ventoux bjerget tårner sig op i det fjerne.

Vi skal overnatte på verdens mindste hotel....de har i hvert fald kun 1 værelse. Men en sød værtinde som fortæller vidt og bredt om området (på fransk)....så ørerne må hviles.

Vi møder Andre Mathieu som er passioneret med sit håndværk i vinmarkerne og i vinkælderen. På rundturen i markerne forstår man forskellen på markernes placering med varmen og vindene. Alt dette bliver til de lækre Chateauneuf du Pape vine, vi har på hylderne i butikken. Og så går turen 525 km, til det skønne Piemonte i Italien.

← Tilbage

Arrangementer


23
okt

Cocktail Master Class

Udsolgt

C.E. Christiansens Vej 1
Maribo
DKK 395,00

Bestil her

Elsker du en god cocktail? Er du interesseret i videnskaben der ligger bag samt tips og tricks til hjemmebaren? Vi afholder for første gang en rigtig cocktail smagning hvor fokus ligges på at DU lære at lav de lækre drinks, via top-professionel instruktion og rådgivning. Du vil i løbet af aftenen blive guidet igennem cocktails-verdenen af brand ambassadør Matias Svensson. Matias har 8 års erfaring med cocktails. Du vil får mulighed for at mikse dine egne Worldclass drinks og lære alt hvad der skal til for at imponere din gæster.


13
nov

Ginsmagning - 1975 by Simon

11 pladser tilbage

C.E. Christiansens Vej 1
Maribo
DKK 395,00

Bestil her

Denne aften skal vi lave lækre gindrinks! Micki fra 1975 by Simon guider os igennem en aften med nye spændende varianter af gindrinks.


Se flere arrangementer →

Seneste nyt


25 nov, 19

BLACK FRIDAY Kom i butikken og se vores knald gode tilbud til Black Friday! Her kan du gøre et kup og få fyldt dit vin- og barskab op til julen.


Læs mere →
Besøg hos Andre Mathieu


Læs mere →