Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering

Chateauneuf du Pape

Besøg hos Andre Mathieu

Efter 630 km på Autostrada nåede vi Chateauneuf du Pape.Et nyt landskab åbner sig. Mange steder med Bushwine, hvor vinene gror frit uden opbinding og i marker belagt med store sten....et facinerende syn, når man så kan se Mount Ventoux bjerget tårner sig op i det fjerne.

Vi skal overnatte på verdens mindste hotel....de har i hvert fald kun 1 værelse. Men en sød værtinde som fortæller vidt og bredt om området (på fransk)....så ørerne må hviles.

Vi møder Andre Mathieu som er passioneret med sit håndværk i vinmarkerne og i vinkælderen. På rundturen i markerne forstår man forskellen på markernes placering med varmen og vindene. Alt dette bliver til de lækre Chateauneuf du Pape vine, vi har på hylderne i butikken. Og så går turen 525 km, til det skønne Piemonte i Italien.

← Tilbage

Arrangementer


5
apr

Champagnesmagning

29 pladser tilbage

C. E. Christiansens Vej 1
4930 Maribo
DKK 395,00

Bestil her

Champagnesmagning med Louise Søborg fra Le Bon Goût. Vores dygtige champagne importør præsenterer nogle af sine bedste champagner, hvor hun demonstrerer forskellighederne på områder og druetyper fra et af de mest berømte vindistrikter i verden.


26
apr

Ginfestival

Udsolgt

I vinbutikken
C. E. Christiansens Vej 1 Maribo
DKK 249,00

Bestil her

Ginfestival - Smag over 50 forskellige gin i hyggelige omgivelser. En inspirerende dag med gin og tonic drinks.


Se flere arrangementer →

Seneste nytBesøg hos Andre Mathieu


Læs mere →
Besøg i Rheingau Tyskland


Læs mere →