Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering
17
okt
kl. 18:00

EKSKLUSIV Fransk vinsmagning - Bordeaux

Dette arrangement er desværre udsolgt

C.E. Christiansens Vej 1
Maribo

Vi får denne aften besøg af vores trofaste samarbejdspartner Isabelle Lassalle, der er vores agent på det franske marked. Hun samarbejder med producenter i stort set hele Frankrig, men har en stor forkærlighed for Bordeaux.

Isabelle giver denne aften indblik historien og traditionerne fra Bordeaux og fortæller om dens betydning for den vinproduktion, der finder sted rundt om i verden.


Yderligere arbejder Isabelle med en trend, der har eksisteret længe og som bliver mere og mere populær blandt vinentusiaster – ”En Primeur”-salg af vin.

At købe vin ”En primeur” er, at købe vinen inden den er færdigproduceret til en billigere pris. Det er et utrolig spændende koncept, hvor man kan få muligheden for at købe fantastiske vine til fordelagtige priser.

Er du nysgerrig på at vide mere omkring konceptet om ”En primeur” eller har du lyst til at investere i bordeauxvine, så kom med til en fantastisk aften i selskab med Isabelle Lassalle.


Der smages denne aften 1 champagne og 8 vine fra Bordeaux med en tilhørende varmt ret.

Vinliste:

Ruffin & Fils Nobilis Grand Cru 2006

Chateau Leognan Blanc Graves 

Castel Cru La Maqueline Bordeaux

Chateau Brisson Castillon 2012

Chateau La Bridan Saint-Julien 2014

Chateau Giscours 2015, Margaux

Chateau Pessag-Léognan Rouge

Chateau D' Escurac Médoc 2015

Chateau Mazeyres 2015, Pomerol, Organic


 

Billetpris: 550 ,-

← Tilbage

Seneste nyt


25 nov, 19

BLACK FRIDAY Kom i butikken og se vores knald gode tilbud til Black Friday! Her kan du gøre et kup og få fyldt dit vin- og barskab op til julen.


Læs mere →
Besøg hos Andre Mathieu


Læs mere →