Køb for DKK 999,00 og få gratis fragt
Dag til dag levering

Vinsælger søges

Vinsælger søges 2010 Vin & Velsmag søger en vinsælger til Horeca og Erhverv, til styrkelse af salget, primært i området Sjælland og København.
Vinsaelger soges 9b05cd

Du får ansvaret for opsøgende salg af vores kvalitetsvine, til nye kunder samt udvikling af markedet til vores nuværende kunder.

2010 Vin & Velsmag er i en rivende udvikling, og med stort potentiale og allerede gode veletablerede relationer. Vores mål er en større andel af engrosmarkedet på Sjælland og i København. Salget ledes af direktøren efter fælles opsatte mål, med opbakning til markedsføring og events.  Vinsmagninger og events er en del af hverdagen.     

Som person er du fuld af energi, udadvendt og skaber gode relationer til kunderne og har sans for godt købmandskab. Du skal arbejde selvstændigt og tilrettelægger selv din hverdag. Du skal have grundlæggende kendskab til EDB. Kørekort og egen bil er en nødvendighed.  

Send din ansøgning senest 5. maj til direktør Michael Gullits, pr. e-mail til: mg@2010.dk

 

Spørgsmål vedr. stillingen bedes rettet til:

Michael Gullits på tlf. 40854620

 

← Tilbage

Arrangementer


29
maj

Winemakers/Tiefenbrunner

20 pladser tilbage

Skovridergaarden
4900

Winemakers dinner Med toppen af Italiensk vin


6
jun

Australsk aften

24 pladser tilbage

Storegade 70A
4780 Stege
DKK 0,00

Bestil her


Se flere arrangementer →

Vin blog


26 apr, 18

Vinsælger søges 2010 Vin & Velsmag søger en vinsælger til Horeca og Erhverv, til styrkelse af salget, primært i området Sjælland og København.


Læs mere →